Logo_90x90px transparant

Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Gideon Wessels, ik ben geboren op 28 februari 1979 en ik ben woonachtig in Nijmegen. Sinds 1 maart 2016 werk ik als financieel, administratieve ZZP’er vanuit huis. Als ZZP’er ondersteun ik andere ZZP’ers, het MKB, multinationals en particulieren op zowel financieel, administratief als fiscaal gebied. Daarnaast kunnen bedrijven mij voor maximaal 3 of 4 dagen per week als Interim Controller inhuren voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van Finance & Control op momenten dat het nodig is.

Onze klanten komen voornamelijk uit de omgeving van Nijmegen. De gehele regio van Nijmegen zie ik als kerngebied voor mijn bedrijf. Vanwege de moderne ICT is het echter eenvoudig geworden om ook klanten van buiten deze regio goed te bedienen. Klanten die afstand geen probleem vinden zijn daarom uiteraard ook van harte welkom.

Wessels Administratie & Control

Op 1 maart 2016 ben ik mijn bedrijf Wessels Administratie & Control gestart. Dit bedrijf is zelfstandig onderdeel van Wessels Administratie Groep. Wessels Administratie Groep is al sinds 1 januari 2000 actief in de regio Nijmegen onder de naam Wessels Administratie & Advies en wordt geleid door mijn vader Carel Wessels. Klik op de eerdere link voor meer informatie over Wessels Administratie Groep.

Wessels Finance & Control

Op 1 december 2016 ben ik de online financieel, administratieve dienstverlener Finance & Control Online gestart. Dit bedrijf bood producten en diensten op het gebied van Finance & Control online aan. Modern, transparant en laagdrempelig. In 2022 is de bedrijfsnaam gewijzigd in Wessels Finance & Control, omdat de diensten niet uitsluitend online worden aangeboden. Indien gewenst dan is een gratis en vrijblijvend gesprek vooraf uiteraard altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Werkervaring

Mijn werkervaring bestaat uit het bijhouden en controleren van financiële administraties, budgetteren, forecasten, het rapporteren van financiële en niet-financiële gegevens aan interne en externe belanghebbenden, het ontwikkelen van rapportages met diverse rapportagetools en het beheer van een ERP-systeem. Hierdoor ben ik in staat efficiënt en nauwkeurig financieel, administratieve taken te verrichten en zie ik snel verbanden tussen de administratieve gegevens en rapporten, de bedrijfsvoering en externe factoren. Ik zoek constant naar mogelijkheden ter verbetering, maak intensief gebruik van Microsoft Office (in het bijzonder Excel) en vertaal data in bruikbare management- en operationele informatie.

Opleidingen

Naast mijn werkervaring vormen de volgende studies ook voor een goede basis voor het goed kunnen uitoefenen van mijn vak:

Vanwege deze achtergrond verwacht ik zeker meerwaarde te kunnen bieden ten opzichte van de meeste andere boekhouders die vaak goed administratief onderlegd zijn, maar minder ervaring hebben met het vertalen van de administratieve gegevens/rapporten naar de bedrijfsvoering en prestaties. En dit tegen veel lagere tarieven dan een accountant.

NOG MEER ACHTERGRONDINFORMATIE